Dobrý den.
Zajímalo by mne, CO SE DĚJE s BF 2 ???
Už skoro týden nejdou pořádně EA statistiky. Nikde jste se k tomu zatím neuráčili vyjádřit (jestli ano, tak jste to důkladně schovali)
Rád bych znal odpovědi na tyto mé dotazy:
1) Co se stalo a kdy to bude konečně v pořádku ? (po skončení mapy hra neustále padá do loginu (nutnost se znovu a znovu přihlašovat), neustále mi přepisuje nastavení grafiky atd. atd.)
2) Je pravda, že se jedná o uvědomělou snahu EA o ukončení provozu BF2 a nucený přechod hráčů na jiné hry? (ono to tak hodně vypadá, když to po TOLIKA dnech není OK, i Londýnská burza byla po pádu z Widlí na Linuxu za pár hodin, nulová informovanost atd.)...
3) Proč nikde není informace o tom co se děje ? Rádi zanecháváte lidi v nejistotě ?
4) Co mám mezitím dělat se svojí LEGÁLNĚ zakoupenou hrou, když ji nemůžu pořádně používat ? Já bych neřval, kdyby to na den dva nešlo, ale TAKHLE ??? Doporučíte mi pro příště hru raději stáhnout z torrentů a ušetřit peníze ?
Předem děkuji za Vaše vysvětlení.
PS - kdopak dělal tento web ? Při registraci jsem alespoň 5x byl ZAVALEN HLÁŠKOU o tom, že "toto jméno nemůžete použít" I malého kluka by napadlo definovat pro uživatelské jméno povolené znaky, popřípadě povolenou velikost jména a nenechal lidi ztrácezt čas laborováním... ale co bych chtěl, že ?