Battlefield 2 - nefunguje !!!!

Poslední příspěvek 09-02-2010 16:05 od 9111224023. Počet odpovědí: 1
Strana 1 z 1 (2 položek)
Třídit příspěvky: Předchozí Další
  • 08-29-2010 16:06

• OMGxxxxxx
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 08-29-2010
    • Příspěvky1
    • Body 17

Battlefield 2 - nefunguje !!!!

Dobrý den. Zajímalo by mne, CO SE DĚJE s BF 2 ??? Už skoro týden nejdou pořádně EA statistiky. Nikde jste se k tomu zatím neuráčili vyjádřit (jestli ano, tak jste to důkladně schovali) Rád bych znal odpovědi na tyto mé dotazy: 1) Co se stalo a kdy to bude konečně v pořádku ? (po skončení mapy hra neustále padá do loginu (nutnost se znovu a znovu přihlašovat), neustále mi přepisuje nastavení grafiky atd. atd.) 2) Je pravda, že se jedná o uvědomělou snahu EA o ukončení provozu BF2 a nucený přechod hráčů na jiné hry? (ono to tak hodně vypadá, když to po TOLIKA dnech není OK, i Londýnská burza byla po pádu z Widlí na Linuxu za pár hodin, nulová informovanost atd.)... 3) Proč nikde není informace o tom co se děje ? Rádi zanecháváte lidi v nejistotě ? 4) Co mám mezitím dělat se svojí LEGÁLNĚ zakoupenou hrou, když ji nemůžu pořádně používat ? Já bych neřval, kdyby to na den dva nešlo, ale TAKHLE ??? Doporučíte mi pro příště hru raději stáhnout z torrentů a ušetřit peníze ? Předem děkuji za Vaše vysvětlení. PS - kdopak dělal tento web ? Při registraci jsem alespoň 5x byl ZAVALEN HLÁŠKOU o tom, že "toto jméno nemůžete použít" I malého kluka by napadlo definovat pro uživatelské jméno povolené znaky, popřípadě povolenou velikost jména a nenechal lidi ztrácezt čas laborováním... ale co bych chtěl, že ?
  • 09-02-2010 16:05 V odpovědi na

• 9111224023
    • 150 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 09-02-2010
    • Příspěvky5
    • Body 57

Odp.:Battlefield 2 - nefunguje !!!!

Big Smile to je dobrý tedamyslíš že skončila podpora BF2???Big Smile Big Smile

tak to na to máme asi stejnej názor me taky hra po každém skončení mapy odhlásí a musím se lognout znovu

Strana 1 z 1 (2 položek)