Battlefield: Bad Company 2

Poslední příspěvek 04-18-2010 17:14 od ReggiiReggii. Počet odpovědí: 29
Strana 1 z 2 (30 položek) 1 2 Další >
Třídit příspěvky: Předchozí Další
  • 11-28-2009 15:35

• Callmepaul
    • 500 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 11-28-2009
    • Příspěvky2
    • Body 41

Battlefield: Bad Company 2

Nevím jak vy, ale já už se těším na Bad Company 2. Tady se toho moc člověk nedočte, ale mazec stránku jsem našel...

http://bad-company2.cz

• 12-03-2009 18:57 V odpovědi na

• dinss
    • Připojeno dne 11-29-2009
    • Příspěvky2
    • Body 34

Odp.:Battlefield: Bad Company

je hra battlefield bad company i na pc

• 02-01-2010 9:16 V odpovědi na

• FouETcze
    • 100 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 11-19-2009
    • Příspěvky5
    • Body 71

Dobrý den. V internetovém obchodě JRC jsem si předobjednal PC hru Battlefield Bad Company 2 Limited Edition, k tomu jsem měl dostat kód ke vstupu do právě probíhající bety. Kód mi skutečně přišel, ale při registraci mi hra oznámí, že kód je již používán a nepustí mě dál. JRC mi bohužel neodpovědělo a na stránkách jejich podpory je informace, že s podobnými problémy se máme obracet na vydavatele. Prosím o radu jak dál postupovat. Petr Synek

• 02-05-2010 12:50 V odpovědi na

• ulipek
    • Připojeno dne 02-05-2010
    • Příspěvky2
    • Body 34

cau taky me to tak delalo bez na hrej.cz a tam ti poslou beta klic free ... me prvni heslo taky neslo... slo az druhe ktere jsem poslal na jiny mail ... a chcu se zeptat kdyz se chcu pripojit na server bud napise ze je Full (to chapu) ale kdyz server neni full tak me to napise ze spojeni se serverem bylo ztraceno :( firewall povolen (internet funkcni--- antivir mam Nod 32 muze byt vnem problem ? ) ale porad to nejde co stim ? predem diky za radu :)
  • 02-05-2010 13:59 V odpovědi na

• FouETcze
    • 100 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 11-19-2009
    • Příspěvky5
    • Body 71

Po dvou dnes se mi ráčili odpověděť a poslli mi nový, funkční key.

Nevím, čím by to mohlo být, co máš za poskytovatele? Je možné, že záměrně blokují některé porty, aby si jim nezatěžoval linku hrama Lightning.

Nevíte někdo co je projekt veteran? Jedna ze zbraní je určena jen veteránům (http://veteran.battlefield.com/). Vypadá to jako seznam battlefieldů, které mám. Je tam obrázek battlefield heroes, ale v seznamu her není a nemůžu si ho přidat. A píše mi to, že mám veteran rank 0, ale přidal jsem BF2. Je možné. že ho musím nějakou dobu?

• 02-06-2010 16:28 V odpovědi na

• ulipek
    • Připojeno dne 02-05-2010
    • Příspěvky2
    • Body 34

Od MCS ale to ti asi nic nerekne ... musim jit napsat protoze bych si rad zahral Mp xD
  • 03-02-2010 9:02 V odpovědi na

Odp.:Battlefield: Bad Company 2

Hej prosim ta nevies ako tu bude s vytvaranim accountu pre battlefieldbad company 2 ?
    prvy x budem hrat BFBC 2 a neviem jak to je s accountom 

• 03-03-2010 16:32 V odpovědi na

• Famfrla
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 03-03-2010
    • Příspěvky1
    • Body 17

(pc) neodpovidam tobe.... Potrebuji poradit.... vsechno mi jde grafika,zvuk atd.... ale kdyz zahnu mysí do leva tak jede do prava a kdyz zahnu dolu tak mi to vyjede zase anhoru a to stejne s klavesnici...(W=W,S=W,D=D,A=D) PROSÍM PORAĎTE !!!

Uloženo do:
  • 03-03-2010 16:54 V odpovědi na

• mravkolev1
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 03-03-2010
    • Příspěvky1
    • Body 10

Nelze zapisovat data licence!
    Pro další pokyny se laskave obratte na zákaznickou podporu. Nevi nekdo co stim hru nespustim

• 03-04-2010 13:12 V odpovědi na

• MamutCZ
    • Připojeno dne 03-05-2009
    • Příspěvky2
    • Body 34

Hrál jse Betu bez problémů, ale teď MP vůbec nerozchodim. Buď se potkám s CONNECTION TO THE GAME SERVER HAS BEEN LOST. PLEASE CHECK YOUR NETWORK CONNECTION AND TRY AGAIN a nebo se mise začne nahrávat, ale skončí to hláškou YOU HAVE BEEN KICKED FROM THE GAME

Co s tim?

• 03-04-2010 18:03 V odpovědi na

• jafredy
    • 50 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 07-01-2009
    • Příspěvky10
    • Body 142

mam stejnej problem nevi negdo jak na to a ta beta my nefungovala ale tohle je horsi a pc tim to asi nebude

Uloženo do: , , ,
  • 03-05-2010 7:44 V odpovědi na

• Tommyneasy
    • Připojeno dne 03-05-2010
    • Příspěvky2
    • Body 34

Tak jsem napred hledal chybu u sebe, ale opak je pravdou kdyz tu procitam ty prispevky. 1100,- me stala hra coz dejme tomu je takovy standard za lepsi tituly. Multiplayer je pro me prioritou, tak jsem chtel zacit tim. Uz samotne upozorneni od hry, ze nekteri maji problem s pripojenim, ze se o tom vi a pracuje se na tom, je u noveho produktu, kde fungovala betaverze dost absurdni. Problem na pripojeni EA accountu jsem nejak vyresil resetem modemu nebo mozna nahoda. Server browser, byt neochotne, cca 15 her dle filtru co jsem zadal nasel a kupodivu jsem se pripojil a hral jednu mapu.. Bohuzel to bylo cele, uz se znovu nepripojim, nebo me to odpoji za hry. OK, patch snad bude brzy, testnu singlplayer.. hraju prvni mise pohoda. Pak pad hry bez error okna. Zapnu hru a uz pri loadingu to opet spadne. Nekolik dalsich pokusu melo stejny vysledek. Po restartu PC jsem 2h hral a zase pad bez erroru !! Ta hra za ty penize aktualne vubec nestoji, spatna optimalizace pro HW a 64bit OS (chudaci kdo maji 2GB ram a mene). Singl jsem hral 2,5h na nejtezsi obtiznost, ktera stejne tak tezka neni.. a multak si nezahral skoro vubec, na kterem si hra zakalada i v reklame OMG. Kdybych neaktivoal ty debilni kody na netu tak tu hru pujdu vratit. EA to fakt nedalo tentokrat. Omlouvam se za vyjadrovani, ale fakt jsem nastavanej ..!..
  • 03-05-2010 18:09 V odpovědi na

• uhckgjhr4v
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 03-05-2010
    • Příspěvky1
    • Body 17

tento problem ma miliony hracu tak jako vy a ja, nikdo z EA vam nic nerekne serou na VAS! GJ EA

ani na posranym foru vam nereknou co mame delat!

parchanti

• 03-06-2010 19:53 V odpovědi na

• Lachy66
    • Připojeno dne 03-06-2010
    • Příspěvky2
    • Body 34

JJ  hra je to sice pěkná,ale ty problémy servrů,jsou šílený.Jak vůbec mohli vydat hru,s takou podporou?Doufám,že to daj brzo dohromady,protože tohle je zralý na vrácení peněz.Jestli to takhle pude dál,tak to je poslední hra od EA,kterou jsem si koupil!! Super Angry

• 03-07-2010 16:01 V odpovědi na

• crysis05
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 03-07-2010
    • Příspěvky1
    • Body 33

mam taky problemy s pripojenim a doufam ze EA vyda brzy alle brzy nejaky patch.Jsem akorat nasranej a asi hru vratim kdyz stim nic neudelaj paka sku....y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Angry

Strana 1 z 2 (30 položek) 1 2 Další >