fifa 10

Poslední příspěvek 07-14-2011 10:03 od jahi07. Počet odpovědí: 31
Strana 1 z 3 (32 položek) 1 2 3 Další >
Třídit příspěvky: Předchozí Další
  • 10-04-2009 19:17

• Zborek17
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 10-04-2009
    • Příspěvky1
    • Body 59

Zdravím všechny fifaře a hlavne EA. Ať se tedy na mě nikdo nezlobí, ale co předvedli vývojáři na fifě 10 tak to je už opravdu moc. Nepochopím jak mohli vůbec vypustit tuhle hru na pulty gameshopu. Fifu hraji od rocniku 2000 a musim rict ze tedko v poslednim dile tedy v 10tce jsem se zklamal. Mohl by mi nekdo vysvetlit jak muzou pustit hru ktera ma pomateny komnetar. Nikdy jsem nevedel ze za Barci hraji napr. Pospěch nebo Arshavin atd. :) sutne ale krasny blabol. Inteligence golmanu je tak na bodu mrazu. Jelikož ty vykony ktere předvaději při střele z poza16tky a balon se kutali vedle nich a ten zakrok vypada jako by ten golman sakakal na olimpiadě do vyšky a nechytal střelua balom skonči v siti. Tak to by mě ..... To co predvadeji vyvojari v pohlednu na stadiony a hriste se neda popsat. Kdyz budu uprimny tak travnik jednim slovem vyblity masakr. Snad jedine + je v pohybech hracu ale i to se moc nezmenilo od 09. Opravdu mam chut hru zpatky vratit do obalu a zajet jim do EA hru vratit jelikoz nikdo si asi nekoupi krasne auto v kterem bude haprovat palubni pocitac. Opravdu se tesim na odpoved nekoho z EA.

Rad bych se dozvedel kdy vyjdou neake opravne patch a hlasite volám , že by měli už byt pomaličku na světě, jelikož je to opravdu masakr co nam pustily na pult. A věři, že timto dilem (pokud nevyjdou v brzke době ty patch) jsem s fifkou skončil a sám určitě nebudu.

• 10-04-2009 20:11 V odpovědi na

• mates444
    • 500 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 10-03-2009
    • Příspěvky3
    • Body 51

Odp.:fifa 10

No tak já jsem odjakživa fifař, ale letos se fifa opravdu hodně nepovedla. V posledních ročnících jsem se pohyboval poměrně vysoko v českém žebříčku, takže si myslím, že vím o čem mluvím a navíc to není jen můj názor, ale i názor většiny lidí z mého friendlistu, kteří fifu hrají. Celá hra se stává naprosto nehratelná tím, že ačkoliv jsem v zápase jasně lepší a na střely vyhraju jasným rozdílem, tak se špatně dávají góly z dobrých šancí, zatímco různé ušmudlance tam padají naprosto běžně. A inteligece golmanů to je kapitola sama pro sebe. Mám pořád strach, co golman udělá. Nesmyslné vybíhání, pouštění laciných gólů zatímco střely z malého vápna běžně chytají... Pak mi ještě hodně vadí absence českého žebříčku a místnosti MOJE ZEMĚ. Ale proti výše uvedeným problémům, a dalších které jsem ani nevypisoval, se to stává už jen trapným detailem. Velká škoda. Tolik jsem se těšil. Kam můžu napsat věcné připomíky, aby se to dostalo tvůrcům hry? Rád bych měl v příštím ročníku NAŠI fifu zpátky a rád bych napsal jeden z jistě mnoha mailů, abych k tomu přispěl...
  • 10-04-2009 21:18 V odpovědi na

• Tom23mas
    • 50 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 06-02-2009
    • Příspěvky11
    • Body 152

presne presne!! vyborne vystizeno.travnik ubohy,a to nerikas jen ty,zakroky golmanu hruza..strely jako od petileteho ditete pouští,vybihani ukazuje celkovou inteligenci hry.mi pripomina kdyz sem hral fotbal z 98 roku,ten komentar bych radeji vynechal protoze to co si dovolili dat na obchody je opravdovy skandal!hlavne rychle rychle vydat a nazdar,zoufalci! sama novinka novinka a fifa jde spis do pr...docela mam fify par hodin po zakoupeni plny zuby

• 10-05-2009 15:01 V odpovědi na

• mates444
    • Připojeno dne 10-03-2009
    • Příspěvky3
    • Body 51

A další neskutečnej hnus je to, že se kolem vápna dá jen hodně blbě vystřelit po spracování balonu. Mezi spracováním a střelou po vás většinou skočí obránce a je po střele. Nutí to pořád střílet z voleje, což je pěkná blbost.
  • 10-05-2009 16:33 V odpovědi na

• Tom23mas
    • Příspěvky11
    • Body 152

hehe,no to me snad ani nikdy nenapadlo strilet tady z voleje...radsi.no,ten novej system vyhybani aby si spoluhraci neprekazeli vyada taky docela zajimave.pri rohu a nejen pri nem.bum bum bum

• 10-11-2009 13:58 V odpovědi na

Chalani na 100% s vami súhlasím ale aby toho nebolo dosť viem že viacerý majú aj s tým problém (neviem či aj vy???), že pri hrani online to hned ako načitava zápas vyhodí do windowsu a vypíše chybu       fifa10.exe has stopped working     a vôbec neviem čo s tým. 

A hned ako vyšla som ju bez váhania kúpil, vysolil za ňu 40eur  a nechcem byť vulgárny ale katastroffaaaaaa , keby som chytil nejakého vývojára tak mu ju otrieskam o hlavu....

• 10-12-2009 12:40 V odpovědi na

• 7CriRo
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 10-12-2009
    • Příspěvky1
    • Body 10

zdarec nedate nekdo fifu online??chtel bych zkusit si s nekym zahrat po netu napiste pls icq 482840100 newbo email 7Cristiano@seznam.cznapiste a zahrajem zapas.

• 10-14-2009 15:39 V odpovědi na

Přesně tak stoji to za h.....o . Ten komentař ve hře kdy u jednoho hráče padnou za zápas tři různá jména mě dostal. V EA na PC verze prostě kašlou  mám takovej pocit že to dopadne jako s NHL.NoNoNoNoNoNoNoNo

• 11-02-2009 13:02 V odpovědi na

• Livapoola
    • 200 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 09-09-2008
    • Příspěvky3
    • Body 37

Pozdravy všem sklamanejm fifařům. Je to hrůza-přeházený komentáře,pořád stejná úvodní videa už asi 3 roky,zápasy v kalendáři 2dny za sebou a podobně divný datumy,v anglických pohárech po remíze se nastaví další zápas a i kdyby ste v něm vyhráli 100-0 tak stejně postoupí soupeř-tohle bych vyhlásil jako top haluz za celou dobu existence fify(kam se hrabe Tevezův trn na hlavě z 07;) Přibyla sice ruská liga což je super,hratelnost je zase o něco lepší,ale to množství chyb tyhle přednosti značně zastínilo.Ať se na mě ea nezlobí,ale v logu nové fify 10 by měla být místo I horká jehla.Doufám,že to co nejdříve napraví patchema na které už mimochodem taky čekáme nějak dlouho..po takovym trapasu.

Uloženo do:
  • 11-02-2009 17:55 V odpovědi na

• Tom23mas
    • Příspěvky11
    • Body 152

JE TO PRUSER!!....SNAD SE NAM TED SMEJI TI,CO SI JI STAHLI A NE MY JAKO POCTIVCI CO SI JI KOUPILI A VYHODILI ZATO LITR ))

• 11-29-2009 9:56 V odpovědi na

• ssseeerrr
    • Připojeno dne 11-29-2009
    • Příspěvky2
    • Body 20

Já teda od 08 hraju pro evolution soccer. Možná byy jednou EA mělo zkusit udělat PC Fifu na úrovni te konzolové, určitě by to koupilo víc lidí :)

• 12-15-2009 16:22 V odpovědi na

• jjiirrkkaa
    • Připojeno dne 12-15-2009
    • Příspěvky2
    • Body 41

Souhlasím s tebou. Je to opravdu hrozné. Taky nevim proč když hraju sezonu be a pro a dostanu se na mr. světa do JAR tak se mi Fifa vypne. opravdu strašné. Děkuji za odpověď.

• 12-15-2009 18:25 V odpovědi na

• jjiirrkkaa
    • Připojeno dne 12-15-2009
    • Příspěvky2
    • Body 41

Taky chci dodat že ty týmové spolupráce jsou na nic. Dám zahostit šestnáctku a všichni se mi narvou na křidla.

• 12-26-2009 17:49 V odpovědi na

• Empire1199
    • 100 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 12-26-2009
    • Příspěvky5
    • Body 71

Dobrý večer, je mi ľúto, že vyrušujem, ale vyskytla sa mi chyba v hre FIFA 10. KOnkrétne ide o jej spustenie - dostal som ju 24.12.2009 a bola nainštalovaná 25.12.2009. Po inštalácii som vybral DVD a spustil som hru - napísalo mi, aby som vložil disk. Tak som ho teda vložil. Potom mi však vypísalo: Please insert the original disc instead of a backup (1000).; tak som teda stlačil tlačidlo "Launch Analysis" - spustiť analýzu. Po jej dokončení mi bol vytvorený súbor na ploche s jej obsahom. Skúsil som spustiť hru - išla mi. Tak som si teda zahral rýchly zápas, vytvoril som si profil v trénerskom/manažérskom režime a režime Be a PRO : klub a reprezentácia. Hral som aj 1 zápas online. Hru som vypol. Dnes (26.12.2009) sa zopakovalo to isté, akurát analýza už nebola potrebná a spustilo sa iba po jednej žiadosti: "Please insert the original disc instead of a backup (1000)." . Keď však chcem spustiť hru teraz - o 18:20, nespustí sa vôbec - stále píše: Please insert the original disc instead of a backup (1000). Čo mám robiť? Vopred ďakujem za odpoveď P.S.: Z toho, čo som vyskúšal som zistil, že Rooney je vlastne Ronaldinho, hráči vyzerajú (rovnako, ako ten žiarivo-rádioaktívny trávnik) hrozne , kopanie priamých kopov a rohových je o ničom - buď vytrelíš pomaly do autu na druhej strane , alebo 2-5 metrov pred seba...
  • 12-27-2009 17:30 V odpovědi na

• Myst_cz
    • Nehodnoceno
    • Připojeno dne 12-27-2009
    • Příspěvky1
    • Body 17

dobry den chtel bych pomoct mam fifu na psp ale komentuje mi to anglicky i když to mám koupeny česky s českym dabinkem poradte ppls dik moc.

Strana 1 z 3 (32 položek) 1 2 3 Další >