No tak já jsem odjakživa fifař, ale letos se fifa opravdu hodně nepovedla. V posledních ročnících jsem se pohyboval poměrně vysoko v českém žebříčku, takže si myslím, že vím o čem mluvím a navíc to není jen můj názor, ale i názor většiny lidí z mého friendlistu, kteří fifu hrají. Celá hra se stává naprosto nehratelná tím, že ačkoliv jsem v zápase jasně lepší a na střely vyhraju jasným rozdílem, tak se špatně dávají góly z dobrých šancí, zatímco různé ušmudlance tam padají naprosto běžně. A inteligece golmanů to je kapitola sama pro sebe. Mám pořád strach, co golman udělá. Nesmyslné vybíhání, pouštění laciných gólů zatímco střely z malého vápna běžně chytají... Pak mi ještě hodně vadí absence českého žebříčku a místnosti MOJE ZEMĚ. Ale proti výše uvedeným problémům, a dalších které jsem ani nevypisoval, se to stává už jen trapným detailem. Velká škoda. Tolik jsem se těšil. Kam můžu napsat věcné připomíky, aby se to dostalo tvůrcům hry? Rád bych měl v příštím ročníku NAŠI fifu zpátky a rád bych napsal jeden z jistě mnoha mailů, abych k tomu přispěl...