ahoj hele koupil jsem si fifu 09 a mam tam registrační klíč DWGYKGXP4F43G4F27RLD a ten mi nefunguje utratil sem litra za nefunguhící fifu takže škoda pls poraťte mi co stim a nebo mě na E-mail pošlete pls novej dikydyžtak jiri399@seznam.cz tak dyztak dik cau
Jen ztěží sis mohl koupit FIFU s registračním klíčem končícím "RLD"... neblafuj a řekni narovinu že to máš vypálený... Novidíš, ani to nebolelo, a teď šup do obchodu pro originál
bud si pořiď net anebo máš smůlu
dobry den,ale fifa 09 instalace a pak kod jsou dobre jeste online kod byl dobre.a duvod znovu instalace windows xp a zkusit jeste no znovu instalace fifa 09 kod jsou dobre a online kod nejde? je kod: 4E2A-CNZQ-4S2W-A6ZK-RYLX
hej musis jit do te slozky kde si to nainstaloval a potom musis otevrit ikonu fify09.tot vse a nebude to po tobe chtit net ja ho takynemam a hraju to normal.uvidis ze ti to pude
Zdravim tenhle klíč už nefunguje,prý je to jenom na určité množství her?nemáte jiný?
si vážně myslíš , že my co máme origoš ti dáme registr. klíč???
Prosim prosim[:'(]
Neposlal by mi někdo funkční registrační kód?Děkuji
Ahoj mám problém spustím hru a chci se přihlásit online jméno jde heslo taky,ale nefunguje cd klíč mám tři originálnía fifu taky a ani jeden nejde poraďte pište na email oseli@seznam.cz
Mne je 12 let tak mi tykej.
Skusim ti nejak pomoc ale nevimto jiste Jirko.
Kdybys neco chtel ta na Email - jakubjil@seznam.cz