Chyby

Poslední příspěvek 07-10-2010 18:45 od Empire1199. Počet odpovědí: 0
Strana 1 z 1 (1 položek)
Třídit příspěvky: Předchozí Další
  • 07-10-2010 18:45

• Empire1199
    • 100 nejaktivnějších přispěvatelů
    • Připojeno dne 12-26-2009
    • Příspěvky5
    • Body 71
    Takže, práve som dohral online zápas a som mierne povedané naštvaný. Takže - najprv sa vráťme o 4 zápasy dozadu - hral som online (s...meno si nepamätám), vyhral som - myslím 1:0; výhru mi nepripočítalo, hoci som vyhral, zobrazil sa ten konečný súhrn, ale pri návrate do online menu mi vyhlásilo strata spojenia s ea servermi / niečo v tom zmysle. Beriem, ale že by mi napriek vyhratiu zápasu a zobrazenia súhrnu nepripočítalo výhru, tak to je už čudné...ale čo už...3 zápasy dozadu: vyhrával som tuším v 87min 54sek 3:1 zrazu sa to po góle (asi 4./3. - neviem presne) zaseklo, čakal som a napísalo potom klasicky čiernu tabuľku na "pauza menu", že vraj: "Spojení prorušeno". Ok, ale mojou vinou to nebolo, ináč by mi asi zlyhal exe súbor a klasicky - odoslať/neodoslať správu o chybách. Vrátil som sa do online menu, nič mi nevypísalo, ani strata spojenia, menu bolo zobrazené normálne...výhra nebola takisto pripočítaná - ak dobre viem, resp. odpozoroval som, že ak oponent skončí hru, resp. hra je ukončená jeho vinou, resp. vinou jeho zariadenia, výhra sa pripočíta mne (a aj tak som vyhrával)...predposledný zápas bol celkom ok (akurát som prehral gólom v 87. minúte ;( )...a teraz posledný zápas - prehral som 3:1 , ale tentoraz ide o priebeh zápasu - na sklzy mi hráč reagoval o 2 kroky neskôr, ako som stlačil tlačidlo, na strelu ešte neskôr a v niektorých prípadoch hráč nevystrelil vôbec, prihrávky boli takisto mimo a neskoro... ČO S TÝM???! Zhruntie (chyby online hrania): Výhry mi nepripočíta, prehry áno... Nereaguje to podľa mojich pokynov... Viem, možno sa to tu už preberalo, ale nie som si toho vedomý - na tomto fóre som písal už o sovjom probléme so spustením hry, kedy mi občas (teraz so už zistil, že pri veľkej námahe - mal som toho spustené oveľa viac) vypísalo, že mám vložiť originál disk namiesto back-upu a to som si tú hru podctivo kúpil...okrem toho som nemohol ovládať hráča v režime Be a Pro (najprv som mal vytvoriť, resp. uložiť profil v angl. jazyku a až potom hrať normálne v CZ). Okrem toho mi komentátori tvrdili že Rooney je Ronaldinho, ... - našťastie na to bol patch; hoci aj teraz mi pri hre offline sem-tam zahlási niečo typu "Napriek tomu, že práve inkasovali, snažia se o korekciu stavu" (pri tom skóre je 0:0 !!!) a iné blbosti. A teraz sa pozrite na to z môjho hľadiska - kúpil som si hru, tešil som sa na ňu a preniesol som sa cez tieto všetky doslova epic faily a hral som ju ďalej, no keď sú bugy ešte pri hraní online, kde sa snažím a venujem tej hre čas, ... čakám, aby aspoň v niečom fungovala tak, ako má. Prosím, respektíve žiadam o vysvetlenie a prípadne náhradu/odškodné (toľko chýb pri jednej hre, na ktoré vás ani nikto neupozorní - musíte na ne prísť sami a riešenie musíte hľadať kade-tade po internete, na niektoré riešenie ani neexistuje, tak to si myslím, že už je trochu priveľa - nevyjadrujem sa ani k tomu, že oproti predchádzajúcemu ročníku sa ani veľa nezmenilo - okrem mierne plynulejšieho hrania - žiadna výrazná zmena = dokonca bolo odstránené aj to dobré - absencia widgetu s infom o mojom týme a nebolo to nahradené ani nijakým iným widgetom a je tam vidno prázdne miesto, hoci keď zapnem 09, tak ten ešte stále funguje...no comment - a kupovať PS3, aby som mal konečne kvalitnú hru a nie len akutalizované squady...to je trošku drahé myslím a zároveň aj zbytočné...dúfam že ročník 11 prinesie konečne nejaké výrazné zmeny...čítal som o tom niečo a dúfam, že to nebude opäť presýtené chybami)! P.S.: Screeny z toho bohužiaľ nemám, ani video (ani ma nenapadlo, že mi spraví také niečo, tak som na to nemal dôvod a natáčanie videa mi spomaľuje online hranie); rýchlosť môjho pripojenia nie je na vine - pripojenie cez optický kábel, rýchlosť 2281.4 KB/sec; moja zostava ďaleko presahuje minimálne požiadavky hry...(okrem toho, by som chcel povedať, že vnímam zmeny, resp. rozdiely pri hraní zápasu s hráčmi s pomalším internetom - s niektorými hrám, takmer, ako keby som hral v režime online a s niektorými...)
Strana 1 z 1 (1 položek)